Selecteer een pagina

Broedplaats Tilburg West wordt ‘WIJ West’

vrijdag 19 juni 2020Nieuws

De nieuwe naam voor de broedplaats voor Tilburg West aan de Schiphollaan 28A is bekend…. Het pand biedt straks plek voor wijkinitiatieven, voor ondernemers, voor leren en voor groei!

Na een oproep die we hebben uitgezet langs meerdere Social Media kanalen en WhatsApp groepen in Tilburg West, hebben we een groot aantal suggesties voor namen ontvangen. De ontvangen inzendingen hebben we samen met onze partners teruggebracht tot twee keuzes waaruit het publiek (iedereen met een hart voor Tilburg West) mocht kiezen.

Op woensdag 17 juni was de nieuwe naam een feit: WIJ West. Dank iedereen voor de betrokkenheid in het proces. We gaan aan de slag met de uitwerking van logo, website en bijbehorende campagne. Wordt vervolgd!

Meer nieuws:

Vacature ontwikkelbaan: Communicatie & Contentcreatie

Vacature ontwikkelbaan: Communicatie & Contentcreatie

IDEE-alisten is een veelzijdig collectief in Tilburg dat een flink aantal maatschappelijke projecten aanjaagt en op weg helpt in de opstart. Dat doen we bijvoorbeeld voor Broedplaats WIJ West (wijwest.nl), waarmee we hard werken aan communitybuilding in Tilburg West....

Lees meer
Geslaagde eerste ‘Pitch Night Online’

Geslaagde eerste ‘Pitch Night Online’

Tijdens de tweede editie van Pitch Night op 19 mei konden Tilburgse jongeren (16-30 jaar) hun ideeën presenteren waarmee ze Tilburg nóg toffer en beter willen maken. Het evenement zou aanvankelijk in april plaatsvinden maar moest vanwege Corona worden gecanceld....

Lees meer
Video verkeersmaatregelen Corona gelanceerd

Video verkeersmaatregelen Corona gelanceerd

Voor Tilburg Fietst hebben we een video geproduceerd waarin uitleg wordt gegeven over de verkeersmaatregelen die de gemeente Tilburg heeft genomen zodat fietsers en voetgangers zich veilig door de binnenstad kunnen bewegen op 1,5 meter afstand. Bekijk de video...

Lees meer