Selecteer een pagina

Vacature ontwikkelbaan: Communicatie & Contentcreatie

vrijdag 15 oktober 2021Vacatures

IDEE-alisten is een veelzijdig collectief in Tilburg dat een flink aantal maatschappelijke projecten aanjaagt en op weg helpt in de opstart. Dat doen we bijvoorbeeld voor Broedplaats WIJ West (wijwest.nl), waarmee we hard werken aan communitybuilding in Tilburg West. Een van de andere opdrachtgevers is Sportbedrijf Tilburg, waarvoor we een uitdagende sportcampagne op poten zetten en helpen uitvoeren. We zijn vindingrijk, creatief en soms een tikje brutaal. Met onze vernieuwende oplossingen zorgen we voor resultaat. We zijn op zoek naar versterking voor 6 maanden, 24-28 uur per week, van het uitvoerende communicatieteam. Het betreft een ontwikkelbaan. Dat is geen gewone baan, het is een traject dat we samen aangaan, waarbij je als starter op de arbeidsmarkt (18-26 jaar), een boost krijgt in je ontwikkeling en ervaring. Zie het niet als een baan maar als een aanjaagtraject op weg naar een toffe baan. We gaan samen vol gas en we leren je een hele boel tips & tricks, uitgaande van onze 20 jaar ervaring met campagnes, storytelling en communicatieprojecten. Doe vol gas mee en na dit traject heb je je strepen verdiend als content-creator! Begeleiding krijg je van ons en van het Jongerenpunt. Je krijgt een vaste vergoeding van netto € 700,- per maand (ongeacht je leeftijd).

Jouw profiel

 • Vaardig met social media
 • (Basis) vormgevingsvaardigheden (Photoshop, Indesign, Illustrator)
 • Tekstueel vaardig
 • Gevoel voor verhaal en online storytelling
 • (Basis)kennis WordPress
 • Handig met camera (vloggen, fotografie)
 • Basiskennis marketing
 • Open houding. Bereid om al doende te leren en niet bang zijn om fouten te maken
 • Bereidheid om af en toe ook ander werk te doen, bijvoorbeeld organisatie ondersteuning voorafgaand of tijdens een event, mensen ontvangen etc
 • Teamspirit
 • Je zoekt een kans om een half jaar lang zoveel mogelijk te leren en samen met een team een uitdaging aan te gaan

(P.S. Beschik je niet over alle skills, maar wel over een aantal? Reageer dan toch! De insteek is dat we samen kunnen werken aan die skills. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent te leren en als team aan de bak wilt met vette projecten. Waar een wil is, is een weg!)

Reageren?
Als dit de ideale Ontwikkelbaan voor jou is, dan vragen we je om een (gratis) account aan te maken op https://jongerenpuntmiddenbrabant.nl/ontwikkelbanen-jongeren/. Daarna kun je jouw CV uploaden, eventueel wat korte quizzen maken om jouw motivatie en skills nog beter in beeld te brengen. Daarna kun je met de matchingstool direct solliciteren. Kun je daarbij wat hulp gebruiken, dan kun je altijd terecht bij de mensen van het Jongerenpunt. Je kunt ze bereiken via telefoon of Whatsapp: 06 21 34 10 41. Wil je meer informatie over deze Ontwikkelbaan? Mail dan naar lois@idee-alisten.nl. Even bellen? +31 6 26160386.

Afbeelding: Jason Rosewell op Unsplash

Meer nieuws:

Geslaagde eerste ‘Pitch Night Online’

Geslaagde eerste ‘Pitch Night Online’

Tijdens de tweede editie van Pitch Night op 19 mei konden Tilburgse jongeren (16-30 jaar) hun ideeën presenteren waarmee ze Tilburg nóg toffer en beter willen maken. Het evenement zou aanvankelijk in april plaatsvinden maar moest vanwege Corona worden gecanceld....

Lees meer
Video verkeersmaatregelen Corona gelanceerd

Video verkeersmaatregelen Corona gelanceerd

Voor Tilburg Fietst hebben we een video geproduceerd waarin uitleg wordt gegeven over de verkeersmaatregelen die de gemeente Tilburg heeft genomen zodat fietsers en voetgangers zich veilig door de binnenstad kunnen bewegen op 1,5 meter afstand. Bekijk de video...

Lees meer
Broedplaats Tilburg West wordt ‘WIJ West’

Broedplaats Tilburg West wordt ‘WIJ West’

De nieuwe naam voor de broedplaats voor Tilburg West aan de Schiphollaan 28A is bekend.... Het pand biedt straks plek voor wijkinitiatieven, voor ondernemers, voor leren en voor groei! Na een oproep die we hebben uitgezet langs meerdere Social Media kanalen en...

Lees meer